Hovedside

Lidt om os selv

Økologi

Fuchsia

Zoneterapi

Jordstråling

Bay postkort

Diverse

Julesiden

Husstandsmølle

Billedgalleri

Links

Gæstebog

 

 Jordstråler.

 Jeg er meget interesseret i jordstråling. Jeg har fundet ud af, at man i gamle dage lagde 4 sten, en i hvert hushjørne, for at neutralisere jordstråler, det skal være enten 3 plussten og 1 minussten eller 3 minussten og 1 plussten.

Jeg bruger vinkeltråde til at finde strålefelterne.

Jeg bruger også trådene til at bestemme stenene, men jeg kan også mærke det med hænderne, da de er enten varme eller kolde.

Mange mennesker tror ikke på, at det kan være farligt at sove, hvor der er et jordstrålekryds, men jeg har flere gange måttet konstatere, at folk er blevet syge, hvor der har været sådan et kryds.

Jeg har  købt bogen Jordstråling myte eller virkelighed skrevet af Uffe Thorndal fra Chr. Erichsens Forlag. Denne bog har mange gode oplysninger og har været mig en stor hjælp. Bogen kan købes i de ukendtes boghandel eller kan lånes på biblioteket . Jeg har også haft lånt en del andre bøger på biblioteket om stråling.

Desværre sendte DR1 en udsendelse om stråling, som var meget negativ, jeg syntes også disse mennesker, som de havde hyret, virkede uprofessionelle, men jeg synes DR1 ødelagde en masse, for folk bliver meget negative, når de ser sådan en udsendelse, hvor der ikke bliver fokuseret på andet end hvad der er negativt. Det kløede i fingrene på mig, for at vise, at man sagtens kan finde jordstrålekryds og neutralisere dem uden at det behøver at koste en formue.

Jeg kan, når jeg går ude i naturen, se på vegetationen hvor jordstrålekrydsene er. Mange planter kan ikke gro i et kryds. Pil og hassel trives udmærket i et kryds og myrer elsker det.

Har det lige været tordenvejr, kan jordstråler ikke lokaliseres, tænk også på, hvor frisk luften føles.

 Eksempler på jordstrålekryds:

Jeg har en rugemaskine, som jeg havde flyttet, og efter at jeg havde flyttet den, havde jeg problemer med at kyllingerne døde i æggene og flere af dem , som var udruget, havde dårlige ben, så de måtte aflives. Jeg flyttede rugemaskinen igen, da jeg havde fundet et bedre sted til den. Pludselig havde jeg ingen problemer med at ruge kyllingerne ud og ingen havde problemer med benene. Jeg kom pludselig til at tænke på jordstråler, og det viste sig, at rugemaskinen havde stået lige i et kryds.

Et af vores bistader havde vi en masse problemer med, familien gik til hvert år, så fik jeg den lyse ide at prøve at måle, og ganske rigtigt, der var et kryds lige hvor bistadet stod. Vi flyttede det en halv meter og nu er der ingen problemer mere.

Jeg havde købt en flot blågran, den mistrivedes og gik næsten ud, så  købte jeg en ny og plantede den gamle et andet sted. Den nyindkøbte blågran mistrivedes, men den gamle, som jeg flyttede, begyndte at blive rigtig pæn. Jeg målte, og selvfølgelig havde jeg plantet den i et kryds, nu har jeg lagt 4 sten rundt om den, så nu har den fået en masse nye skud.

Jeg havde lavet nyt gåsehus, som jeg placerede et andet sted end det gamle. Vores gæs kunne ikke forliges, og jeg har haft problemer med, at æggene ikke blev ordentligt befrugtet. Jeg kunne ikke forstå hvad der var galt, ud af 42 æg fik jeg kun 7 gæslinger. De 30 æg fik jeg ruget ud andet sted, men de 12 æg rugede jeg selv ud. Af de 30 æg blev der 5 gæslinger, men ud af de 12 blev 3 gæslinger hvoraf den ene var født med misdannelser, så den døde. Jeg kunne ikke forstå hvorfor det ikke kunne lykkes, men på grund af den misdannede, kom jeg i tanker om jordstrålekryds, så var der 3 jordstrålekryds, hvor jeg har placeret gåsehuset. Jeg lagde 4 sten om huset , nu er gæssene rolige, og jeg håber at jeg til næste år kan få nogen flere gæslinger.

Hvor katten har sin yndlingsplads, er der et jordstrålekryds.  

 

Webmaster: Susan Fast    Kontakt webmaster: